Polityka prywatności

Polityka prywatności

Poniższa Polityka Prywatności opisuje kwestie związane z korzystaniem z strony internetowej www.marwex.pl

Rozdział „Pliki Cookies” dotyczy wszystkich korzystających ze strony, a rozdział „Dane Osobowe” dotyczy wyłącznie osób, których dane osobowe są przetwarzane przez Administratora Strony (osoby wypełniające formularze kontaktowe).

Pliki Cookies

1. Dla Państwa wygody strona www.marwex.pl, używa plików cookies po to, by dostosować serwis do potrzeb użytkowników oraz w celach statystycznych. Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedza internauta, do urządzenia internauty.

2. Cookies używają też zewnętrzne serwisy, do których się odwołujemy pokazując
np. filmy. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych tu Cookies.

3. Strona www.marwex.pl wykorzystuje poniższe pliki Cookies:

4. Poziom akceptacji plików Cookies ustawia się w każdej przeglądarce, aż do całkowitego blokowania plików Cookies. Blokowanie cookies może skutkować nieprawidłowym działaniem strony.

Dane osobowe

1. Administratorem Państwa danych osobowych w rozumieniu Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej: „RODO”), w związku z korzystaniem z jego funkcjonalności jest Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Marwex sp. z o.o. 34-120 Andrychów, ul. Krakowska 83L.

2. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez Administratora, w szczególności w następujących celach:

3. Dane nie będą przekazane stronom trzecim, z wyjątkiem podmiotów działających podstawie umów z Administratorem i świadczącym usługi IT, ale tylko w celu i zakresie niezbędnym dla realizacji ww. celów.

4. Poza wymienionymi podmiotami Twoje dane mogą zostać udostępnione wyłącznie podmiotom upoważnionym do tego na podstawie przepisów prawa krajowego lub unijnego. Administrator serwisu dołożył należytej staranności w celu odpowiedniego zabezpieczenia przekazanych danych osobowych, a w szczególności przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym.

5. Państwa dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez czas niezbędny do osiągnięcia celu przetwarzania lub do odwołania przez Państwa zgody. Administrator zastrzega sobie prawo do przetwarzania danych przez okres do 12 miesięcy od momentu osiągnięcia celów w związku z realizacją własnych celów analitycznych i statystycznych.

6. Państwa dane osobowe mogą być przetwarzane na podstawie:

a) spełnienie zobowiązania wynikającego z przepisów prawa zarówno krajowego jak i unijnego zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c RODO;

b) do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, w tym udzielenia odpowiedzi na pytania przesłane za pośrednictwem formularza kontaktowego (art. 6 ust. 1 lit. a RODO, czyli Twoja zgoda wynikające z zainicjowania kontaktu) oraz w celach statystycznych i analitycznych Administratora, gdzie uzasadnionym interesem Administratora jest możliwość dokonywania analiz i statystyk prowadzonych przez niego działań wynikająca z art. 6 ust. 1 S. 1 lit f RODO, a także dla celów obrony przed ewentualnymi roszczeniami na zasadzie prawnie uzasadnionego interesu Administratora gdzie uzasadnionym interesem Administratora jest obrona Administratora przed roszczeniami osób trzecich.

7. W każdej chwili istnieje możliwość wycofania zgód wyrażonych w serwisie, w tym zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych podmiotów współpracujących z Administratorem. Odwołanie zgody na przetwarzanie nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano przed jej wycofaniem.

8. Mają Państwo prawo żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia, przenoszenia lub ograniczenia ich przetwarzania, a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania.
Jeśli chcą Państwo skorzystać z przysługujących Państwu praw prosimy o przesłanie do nas wiadomości na adres: marwex@post.pl

9. Bezpieczeństwo danych osobowych jest dla nas priorytetem, jeśli jednak uznają Państwo, że przetwarzając Państwu dane osobowe naruszamy przepisy RODO, mają Państwo do prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Zgoda na cookies:

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z naszej strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania naszego serwisu. Ustawienia tych plików można zmienić w każdej chwili za pomocą ustawień przeglądarki.

Marwex sp. z o.o.

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe
34-120 Andrychów
ul. Krakowska 83L
tel. 33 876-25-62
marwex@post.pl

Menu Tygodniowe

Aktualne menu:
(12.11.2018 - 18.11.2018)

Dowóz na telefon

od poniedziałku do niedzieli
33 876-25-62
DOWÓZ GRATIS!
na terenie Andrychowa przy zamówieniu
powyżej 10,00zł. (Doliczamy opakowania)